«ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ»

Το ετήσιο συνέδριο του ΔΕΕ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία!

Σε αυτό συμμετείχαν 250 περίπου άτομα, μέλη και μη του ΔΕΕ, ενώ παρουσιάστηκαν 21 εισηγήσεις και αναπτύχθηκε διάλογος μέσα στο γνωστό κλίμα («ύφος/ήθος») των εκδηλώσεών μας. Οι επιστημονικές ανακοινώσεις κάλυψαν ευρύ φάσμα θεμάτων, ξεκινώντας από τον σκληρό πυρήνα της Διοικητικής Επιστήμης, την ανάπτυξη προσωπικού και την οργάνωση, συνεχίζοντας στα μεταρρυθμιστικά εγχειρήματα παλαιότερα και σύγχρονα και φτάνοντας σε ορισμένα, νέα (για τη χώρα μας) εργαλεία, όπως τη μέθοδο των έξη σίγμα που παρουσίασε με ξεχωριστό τρόπο ο καθηγητής Θάνος Κριεμάδης.

Κατά την έναρξη των εργασιών, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μίλησε για τις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και τα περαιτέρω σχέδια του Υπουργείου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ.Γ.Φλωρεντής, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΕΔΔ καθηγητής Δ. Κασσαβέτης και η Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ καθηγήτρια Ιφ. Καμτσίδου, ενώ παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μ.Χρυσοβελώνη, ο Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Γρ.Θεοδωράκης, η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων κα Φ.Παντιώρα και ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ κ. Αν.Ταστάνης.

Το ΔΣ ευχαριστεί όλους/ες όσους/ες έλαβαν μέρος στη σημαντική αυτή εκδήλωση συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην επιτυχία της. Σύντομα, θα ακολουθήσει διεξοδική ανακοίνωση και τα όσα έγιναν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, ενώ λίγο αργότερα, αφού συγκεντρωθούν, θα αναρτηθούν και οι εισηγήσεις.

Το ΔΣ

Στις φωτογραφίες, μέλη του ΔΣ μας με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ (πλατινένιος χορηγός του συνεδρίου), με τον Ειδικό Γραμματέα ΣΕΕΔΔ και μια όψη των πρώτων εδράνων του ακροατηρίου (ΓΓΔΑ Γρ.Θεοδωράκης, ΓΓΥπΨΠΤΕ Γ.Φλωρεντής, Υπγός ΔΑΝ Μ.Ξενογιαννακοπούλου, Υφυπ.Εσωτ Μ.Χρυσοβελώνη).   

Συνδέστε μας με τα κοινωνικά δίκτυα: