Συνέλευση και Επίτιμος

Αγαπητοί/ές Φίλοι/ες Μέλη του ΔΕΕ

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020, στην ΑΘΗΝΑ, στον εξαιρετικό χώρο του ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ η Γενική Συνέλευση των Μελών (άρ. 6 Καταστατικού).

Η Συνέλευση είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα (άρ. 8 Καταστατικού) και σε αυτήν το σώμα των παρισταμένων Μελών που αντιπροσώπευαν τα 2/3 των τακτοποιημένων (απαραίτητη απαρτία 1/4):

1) Ενέκριναν παμψηφεί τον απολογισμό δραστηριοτήτων της τριετίας 2016-19 (συνημμένος),

2) ενέκριναν την αναβάθμιση σε τακτικά 17 δοκίμων μελών και

3) αποφάσισαν την προκήρυξη Αρχαιρεσιών για την περίοδο 2019-2022, εκλέγοντας 4μελή εφορευτική επιτροπή (Αφρ. Φροσύνη, Σ.Χριστοπούλου, Β.Καλιακώστα, Γ.Χλωρός)και ορίζοντας τις κρίσιμες ημερομηνίες (10 Φεβρουαρίου για κατάθεση υποψηφιοτήτων, 15 για ταμειακή τακτοποίηση και 21-23 για ψηφοδοσία).

Το ΔΣ συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά του μέχρι την συγκρότηση του νέου, αμέσως μετά τις εκλογές, ώστε να μη δημιουργηθούν ασυγχρονίες στα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ για τις ΕΚΛΟΓΕΣ θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση, της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία έχει την ευθύνη τους.

 

Β. ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΖΕΛΗ

Αμέσως μετά τη  Συνέλευση πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης ως νέου επίτιμου Μέλους του ΔΕΕ, του καθηγητή του LSE κ.Νίκου Μουζέλη. Προσφώνηση του νέου επίτιμου και ομιλία για το κορυφαίο έργο του πραγματοποίησε με τον γνωστό, παραστατικό και θερμό τρόπο του ο  ιστορικός πρόεδρος του ΔΕΕ καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης. Ακολούθησε ομιλία του νέου επίτιμου με τίτλο: “Σοσιαλδημοκρατία και Δημόσια διοίκηση, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα”, η οποία τροφοδότησε ζωηρή συζήτηση μεταξύ πολλών εκ των παρισταμένων (καθ. Ν.Παπαλεξανδρή, Π.Καρκατσούλης, Ηλ.Δόλγυρας, Απ.Παπατόλιας, Ι.Σάββας κ.α.)

Γ. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (ΩΡΑ 21.00ΜΜ)

Αμέσως μετά, στον οικείο χώρο του Εντευκτηρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας μας για το νέο έτος, μέσα στη συνήθη ζεστή-φιλικά ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων του ΔΕΕ.

ΤΟ ΔΣ

Συνδέστε μας με τα κοινωνικά δίκτυα: