ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΕΕ-ΣΕΕΔΔ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η ημερίδα που διοργάνωσε το ΣΕΕΔΔ σε συνεργασία με το ΔΕΕ στην πόλη της Λάρισας, σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία! Αυτή ήταν η αντίληψη τόσο των άνω των 300 παρευρισκομένων όσο και των σχολιαστών των τοπικών ΜΜΕ.
Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλης, ο Βουλευτής κ. Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων και Σουρδής και ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ντίτορας (μέλος ΔΕΕ).
Στο α’ μέρος, όπου προήδρευε ο Διευθυντής του τοπικού ΣΕΕΔΔ κ.Κώστας Παπαιωάννου (μέλος ΔΕΕ), ομιλητές ήταν ο Κ.Παπαδημητρίου (πρόεδρος ΔΣ ΔΕΕ), η κα Μ.Ραμματά (μέλος ΔΣ ΔΕΕ), η κα Π.Δραμαλιώτη (μέλος ΔΣ ΔΕΕ), ο κ.Απ.Παπατόλιας (διευθυντής ΔΕΕ), η κα Ολ.Λουκανίδου (μέλος ΔΕΕ) και η κα Αναστασοπούλου.
Στο β’ μέρος, όπου προήδρευε ο πρόεδρος ΔΕΕ Κώστας Παπαδημητρίου, ομιλητές ήταν ο ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ καθηγητής Δημοσθένης Κασσαβέτης, η κα Μ.Γεροντίδου (προϊσταμένη τμήματος ΣΕΕΔΔ), η κα Νέζη (γενική διευθύντρια ΓΛΚ), ο κ. Μίχος (Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας), ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και ο Επίτροπος του ΕΣ κ.Τριαντάφυλλος Καραπατής.
Συνδέστε μας με τα κοινωνικά δίκτυα:

Αφήστε μια απάντηση