Γενική Συνέλευση ΔΕΕ

ΑΓΑΠΗΤΟΊ/ΈΣ ΦΊΛΟΙ/ΕΣ ΜΕΛΗ του ΔΕΕ,

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ (ώρα 18.00-19.00μμ)

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την ΤΕΤΆΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020, στην ΑΘΉΝΑ, στον εξαιρετικό χώρο του ΕΝΤΕΥΚΤΉΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ (1ος όροφος ΚΤΊΡΙΟΥ “ΚΩΣΤΉΣ ΠΑΛΑΜΆΣ”, Ακαδημίας 48 και Σίνα, κοντά στον σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο), ΏΡΑ 18.00μμ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μελών (άρ. 6 Καταστατικού). Η Συνέλευση έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα (άρ. 8 Καταστατικού) και Θέματα :

1) Απολογισμός δραστηριοτήτων τριετίας 2016-19,

2) Ανακοίνωση των νέων τακτικών Μελών και

3) Προκήρυξη Αρχαιρεσιών για την περίοδο 2019-2022.

Β. ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΖΕΛΗ

Αμέσως μετά τη  Συνέλευση (ώρα 19.00-21.00μμ) θα ακολουθήσει η ανακήρυξη ως νέου επίτιμου Μέλους του ΔΕΕ, του καθηγητή του LSE κ.Νίκου Μουζέλη. Προσφώνηση του νέου επίτιμου και ομιλία για το κορυφαίο έργο του θα κάνει ο  ιστορικός πρόεδρος του ΔΕΕ καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης.

 

Γ. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (ώρα 21.00μμ)

Αμέσως μετά, στον οικείο χώρο του Εντευκτηρίου, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας μας για το νέο έτος.

Κατόπιν των παραπάνω, αναμένουμε όλοι/ες να προγραμματίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην πλέον σημαντική εκδήλωση του ΔΕΕ, ώστε όλα τα γίνουν στους προβλεπόμενους χρόνους και με το γνωστό πνεύμα του ΔΕΕ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προτιμότερο, η ταμειακή τακτοποίηση να πραγματοποιηθεί σε κάποιον από τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει το ΔΕΕ (στην ιστοσελίδα μας και οι δύο), ώστε να διευκολυνθούμε όλοι κατά τις ώρες της εκδήλωσης. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στο τηλέφωνο 2131364803 (9.00πμ-17.00μμ).

Προγραμματίζουμε, τακτοποιούμαστε και είμαστε παρόντες/ούσες !

ΤΟ ΔΣ

(Εσωτερικός Κανονισμός ΔΕΕ)

Συνδέστε μας με τα κοινωνικά δίκτυα: